Sabtu, November 27

hahahahahaha

When cik Ain berceloteh ::


hahahahahhahahahaha (smbungan dr title di atas)
hahahahah.......... 
*sudah2 

hehe...
nak taw knp sik gelak nih???
jeng jeng jeng...

ok jap...
kite iklan kan tentang tuh jap...
skrg nih dh kul 2lebey a.m. , 27 Nov 201o
WHAT!!???
cik Ainnn!! sungguh rajin nye awak!
hahahaha...(xbtoi dahh??) ;D


ok back to the title...


gelak sebab....
tadi ada la masuk punye masuk...
bukak punye bukak...
bace punye bace..
edit punye edit..
tukar punye tutup... (ehhh ,, mende nih??)
hehe..ok stop! jgn mrepek... 

tadi actually, tetibe pulak en...
kat dalam pale otak nih kua lirik lagu ..
ape tuh.......
' ayam den lopeh ,, oi oi '
HAHAHAHHAHAHA........
pekehey mu nih cik Ain hoyyy...

ni sebab excited bebeno dapat balek umah lerr nih........heeeee ;D

tp TAPI tp.........

i've bad news ... to tell u guys........
uwaaaaaaaaaaaaaaaaaa (dah pulok citer kurang baek...)

u ols know rite, sikalang ini musim exam SPM kn?kn?kn?
so....i'm one of candidates for the exam.....
nak mek exam punyer pasai...
ktowg kna dok hostel..
then....


fiuhhhhhh!
giler benci dengan itu punyer hostel....
abeh kna something yg boleh dkatakn mcm virus!
**what?! virus? 
sure anda terkezut beruk smpai boleh jatuh pokok!
heeee...

kwn2 ade yg kutok2...ade yg maki hamun itu sch a.k.a. school..
tah...cik Ain malas a.k.a. LAZY giler laa nak kutok2 itu sch...
xbaek...even sch itu satu building..heh heh
bak kata iman (ma fwen)...bile dy kna kutok..
"pahala datang padaku, jadi korang nak tambah2 lagi pahala kat aku?silakan.."
hahaha (pecah perot cik Ain dengar!!)


pada yg baca entry ni, yang baru pikir nk dok hostel tuh...
bukan semua sekolah macam nih..haha!
tapi kan...yg paling SURE, pasni back to d hostel..
BAWAK TILAM terossss ..........
hahahahaha....


sudah sudah sudah.......nak g cuci muka, then menyemak depan lappy tok menyemak dekat korang2 punyer blog + edit2 (pape je lah) + dengar lagu + duduk2 santai + TENGAH tunggu mata nih untuk penat!!! waaaaaaaa....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan