Selasa, November 16

~sElamAt MeNyamBut HaRi RayeR aIDIlADhA.~

Assalammualaikum n selamat sejahtera pada sume yang always bace blog nie...

Huh! susah betul nak update blog nie..ade je yang jadi penghalang..last2 dapat jugak
update blog nie..hehe nak tahu kenapa susah sngt nak update blog nie?

mane tak nyer...duk login tak lepas...asyik2 salah password jer..hehe almaklumla...
baru je jadi partnership blog nie... (hi cyg..hehe)



anyway..update nie nak ucapkan Selamat Menyambut Hari Raya Aidiladha..
semoga mabrur lah umat islam yang buat haji di Mekah dan di terima segala amalan
kita hingga hari nie..ameen..


  

Korang semue balik kamp0ng ke rye korban nie? em..azhar pun tak pasti lagi balik or tak..
actually parent nak balik johor nak tengok akak manje saya...cian die sorang2 keje kat saner..
ingat nak melawat..tapi tak kompom lagi..kalau jadi..alang2..boleh lah berayer korban kat saner..
kat selangor nie..jus kecil kecilan je..lepas solat rayer..atok nak wat majlis kesyukuran, ade buat
doa selamat sikit...nenek azhar pun tak berapa sihat sekarang nie..baru lepas operation..
semoga nenek sihat and sembuh cepat yer.. :)

Banyak sangat pulak celotehnyer...so...sebelum nak out nie...azhar nak ambil kesempatan nie
untuk minta maaf kalau ada terkasar bahasa yg "kami berdua" sengaja atau tak..
Selamat Hari Raya Aidiladha...hati2 pada yang balik kamp0ng tu yer..

Okey.....eh..jap2 tak habis lagi....hehe sempena 17hb esok nie..
Saya bernama Mohammad Azhar B. Maswan ingin mengucapkan 
Selamat Hari Lahir kepada diri saya sendiri...hehehe (ciankan..xda org nak wish..wish sendiri je lar..hehe)
thanks to my lovely aen..for being the first person wish to me..congratulation..hehe
Semoga di murahkan rezki dan berjaya di dunia dan akhirat insyaAllah..ameen..

ok daa...





w'salam... :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan