Ahad, Disember 5

aiseh ....

When cik Ain berceloteh ::

ninoninoninoninonino......
hehe.....salam semuaaaa.....
hari ni, cik Ain nak citer tentang semalam..
actually, dari semalam cik Ain nak buad entry....
tp xkesampaian lah pulopss...:D
so, sekarang cik Ain nak berceloteh...weeeee~~~~~ ^.^


semalam (4Dec),,ramai kawan cik Ain ajak cik Ain hangout..
ade yang ajak g Bukit Jalil laa...
ade yang ajak g Times Square laa...
ade yang ajak g MidValley laa...

hyeee...
macammacam...
kenapa laa tak ajak pergi round the world jehhh??
huhuhuhu
**mampu keww?? :P

memula, memang nak sangat pergi..
dari kat hostel ari tu lagi dowang dah ajak cik Ain...
waktu kat hostel aritu, cik Ain dah semangat habis...
tapi..
alih-alih....bile dorang tanye g ke x..
cik Ain macam dah belah bagi...
nak x.nak x.nak x.nak x..
(seb bek xpetik bunga huhu)

bukan ape..
cik Ain nak pergi sebab pikir nak beli clothes sikit..
tapi tuh laaa...
sekarang ni time exam..
paper pon belom habis lagi...
so...
keputusan nya...
ohhh Tidakkk :D

so...
maaf lah kawan...
xdapat nak hangout ngan korang..
(padahal semua tgh SPM..haha then same hostel plak tu..)

ishk.ishk.ishk.ishk







**ehh kjap...selase ni ade event tok PPS kt The Mines..alamak!lupe plak...
adoiii..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan