Rabu, Disember 8

Aku Blogger Aktif ????

When cik Ain berceloteh ::

uhuk uhuk uhuk... salam pukul 3lebey..hehehe
how old are you?
ehhh salah salah salah! 
how are you? :D
hee~~~
*saje2 je :p


ekceli...cik Ain dari pagi tadi lagi nak update something..
tapi tadeee bahan nak post pulak,.
kcian kan?? 
*angguk laa :D
hehe

ok..tadi, when cik Ain dok belek2 'kotak jerit' kt side bar tu..
incik Arif kita ni ade ajak cik Ain join kempen 'Aku Blogger AKTIF'..
disebabkan cik Ain dah buhsan xtaw nak buat ape...
jadi cik Ain try je laa eh buat kempen ni ;)

Kempen Aku Blogger AKTIF

soalan-soalannya ialah :: (beserta jawapan cik Ain nih..)

1st : Dimana rumah korang?....tampin ke, taiping ke, tawau ke,..

>>>>>>> Rumah cik Ain dekat Negara Malaysia, Negeri Selangor, Bandar KajangTaman Sg. Jelok, berdekatan dengan PENJARA KAJANG .
(so, ade bran nak pegi rumah saye????) ;p



2nd : Berapa kali sehari korang update blog?

>>>>>>> ah Ha!!! actually, before ni, hampeh wehh...skali sehari je cik Ain sign in street Bubula kesayangan ku ini...tapi, bile cik Ain dah kenal ramai Blogger, dan lagi waktu tgh free giler ni, satu hari nak sampai 12j cik Ain sign in natap lappy sayang ni :P 



3rd : Nyatakan apa yang bestnya blog korang?

>>>>>>> aiseh men! maaf lah incik Arif, cik Ain xboleh nak judge bende ni. sebab, macammacam koddd cik Ain up to date dgn street Bubula ni..hahahaha ;p



4th : Beri 5 blog TERBAIK pilihan korang .........

>>>>>>> alahai! ini pon susah nak answer..semua blog yg dah cik Ain BW, semuanya cute , cantek , hensem , kacak , arhh semualahh! so...cik Ain pilih antara 5 dari semua ok! :)


Enna
Af 9

[itu dyorang yg cik Ain suke ;)]


1st time cik Ain buat soxlan2 ni, dan dapat award dari incik Arif :)
........................................................................................................


jeng jeng jeng..
sudah jawap...
its done! ;D


sudah tingtong ini kepala natap ini lappy..

mao tidoq sat na...
tata titi tutu... 
^.^




Tiada ulasan:

Catat Ulasan