Jumaat, Disember 31

AppY NewYear..!! Welcome to 2011...!! :)

salam...

hi ols...hope everyone seeHat di samping yang tersayang..
especially to my dear.. cik aen a.k.a mrs. azyin yer...hehe :P

to ols frenz...thanks a lot coz visited this blogs (bubula's)..~~
even i jarang update..cik aen rajin yer meng'update blogs nie...
so azaM baru sy adelah...merajinkan diri m'update blog's ini..huhu.. [bleY cye keR nie..hehe]








even dlm kelendar ISLAM dah lepas New Year nyer...but this still can be sebagai salah satu hari untuk kita berhijrah...actually hari2 boleh berhijrah yer.. :)
yang penting semoga kita dapat jadi lebih baek dari hari2 yg lepas insyaAllah..


kalau korang semuer ade azam tahun 2010 yang still tak tercapai..so boleh ler jadikan azam tu sebagai azam 2011...mane tahu boleh tercapai 2011 nie kan..
so ape azam korang semuer??? hehe mesti ade macam2...ade ke yang berazam nak tunang or kawen pada 2011 nie?? so kalau ader tu..boley ler jemput2 Kami berdua... insyaAllah boley sampay.. :)


so..maleh nak taip panjang2..kang masuk bab laen puloks...so..Kami Mr. & Mrs. Azyin ucapkan selamat MenYamBut TahuN Baru 2011 kepada semua kenGkawan bloGGer..semuge SukSEs selaLu Okies..!!!!!!!!!





HAPPY NEW YEAR...!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan