Jumaat, Disember 3

ceritera ku..

When cik Ain berceloteh ::

salam di waktu malam..hehehehe
hye ols...malam ni cik Ain nak berceloteh panjang lebar boleh tak? Lagipun, before thiscik Ain asyik celoteh yang tak panjang jewh...hehehehe :D Sekarang ni, cik Ain nak kongsi macammacam dengan KORANGGGgggg semuaaa...Boleh kan? ;) OK..


1.     Korang semua tahu bukan, yang sikalang ini time SPM?tapi cik Ain boleh lagi meronggeng di street Bubulaa nih...**ishk.ishk.ishk :P sikalang ni, seven subjek sudeh lopeh....so, 3 more...dari 3rd until 13th Deccik Ain xde paper...14th, 16th ngn 20th paper berlangsung...dan 20th itu adalah paper yang last,it is economy's paper...dan for Mr. pulak....tadi dalam pukul 3p.m. until 5.30p.m. ade paper (xtaw plak paper ape, beliau tidak umumkan pada cik Ain pulak.. :P) tapi, Mr. tinggal lagi 2 paper...**wish us luck guys! ehhh....kejap!! for your info, Mr. dah U, cik Ain lebih mudeee gituuu :P (heh heh,, jangan marah ye hubby :P)  <3 <3 <3 



2.     Pada suatu ketika dahulu, ada sekumpulan .... (ecehh macam cerpen mase kecikkecik jewhhh huhu) hehe..actuallycik Ain nak kongsi tentang ape yang berlaku dekat MukaBuku a.k.a. Facebook cik Ain....kalau di ikutkan dari first buat MukaBuku, friendlist cik Ain 1K above...tapi disebabkan masalah 'teknikal' ,, ape lagi kan...merekamereka yang selalu buat 'shut down' my mood,, kena 'pecat' dari list laa kan...haha! **adan uke dowang!.. xnampak ke kat relation cik Ain tuh...agak nye merekamereka yang xpakai spek, should use it...merekamereka yang pakai spek, should use kanta besar tuh...kalau xnampak jugak....alamat nya....ishkkk xmo laa cakap kan...xlame lah tu...heee *ni untuk merekamereka yg kena 'pecat' dari list MukaBuku cik Ain eh.. =]

 3.     cik Ain & Mr. sikalang baru sahaja mencecah 183day (3Dec'10)...dan insyaAllah hubungan ni kekal until my last breath!amin... ramai kawankawan cik Ain cakap yg kami ade persamaan...heh heh kalau ade pon, biar lah kan...jodoh tuuu :P **padahal, hati kembangkembang dahhh ^.^ ..hubby, hope kite dapat lalui segalanya dengan tabah & sabar...setiap manusia ade dugaan, so pasti setiap perhubungan pon ade dugaan nya jugak..harap, dengan kejujuran, kesetiaan dan keikhlasan from our deep heart, we can catch our dream and what we have planned before...[aminnn!!!] <3

4.     hhaaaa!!!!cik Ain sungguh teruja ni....tetiba pulak boleh teringat tentang PLKN....korang rase rase kan...cik Ain yang baekkkk nih dapat tak 'seruuu' PLKN tuh?? (haha!perasan deh..)

jengjengjeng..........

cik Ain.........tak dapat pon 'seruan' mereka di sane! Alhamdulillah :) my readers yang same age ngan cik Ain dapat ke tidak??kalau dapat, takpelah...korang ade pengalaman dan kenangan masuk PLKN....actually cik Ain dulu beria-ria berangan *bestt ke mashuk sane?macam bestttttttt ouh! lastlast! mesej masuk fon...Anda tidak terpilih..HAHAHA! xpew xpew...cik Ain boleh teruskan pengajian dan tak payah nak tunda :P (jangan jeles eaaa..)

5.     ok..ini pulak tentang what was happened time exam lepas...after exam Syariah (30Nov), rakan seperjuangan cik Ain enfon dia kena cuwikkkkkKKkk...**ishk3 pity her.. tapi dia pon satu hal..dah taw dalam beg ade barang berharga pergi letak sebelah kantin..padahl bawak kereta...so,,,ape guna nya kereta tuh kan?huhu~~  maaflah kawan...anda sungguh LALAiiii...







ok....itu je kodd.......eh jap....minggu depan cik Ain kena isi borang UPU! korangkorang...doakan semoga Kami capai impian & matlamat kami..dan semoga cik Ain dapat capai target dalam SPM! 




aminnnnnnnnnnnnnn ;)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan