Khamis, Disember 23

tagged with two contest in the same time ?? =.="

When cik Ain berceloteh ::

uhuk uhuk uhuk ... 
good evening readers ...
sekarang pukul 5.20 p.m...

ari ni cik Ain dapat invite dari dua si blogger cantek ::



* miss Puteri Zahra



Nah, bawah ni dua2 contest berkenaan yang dah cik Ain buat dalam masa yang same even cik Ain dapat dua2 contest ni berlainan hari ;)



Layan je laaa eyy, even tak seberapa pon feedback dari cik Ain...sebab cik Ain xseberapa 'PRO' nak balas entry tentang contest seperti kalian ;)

.............................................................................

1st contest : SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB 


actually , dari ari semalam cik Ain di invite oleh kak Nurul Farhanah about this contest ..

look and see .. <3 


contest dari incik woot woot


Syarat yang pertama : 

1) gambar pakai tudung or hijab or shawl ( purdah digalakkan..hee) p/s TUDUNG BAWAL PON BOLEY ..wuwu


2) make sure tutup aurat ! ( pakai tudung ikot cara islam yer ! )

3) bile ana cakap tutup aurat means takde nampak rambut,takde nampak lengan,takder sendat2 sangat yer !

4)kalau ade gambar yang tak tepati syariat ,gua tak reject awal2,tapi gua nasihat dulu..(kalau ade jugak markah kureng sket la yer ? )

Selepas syarat di atas dipenuhi,buat ini :

1) satu entry bertajuk SAYA SUKE BERHIJAB or STYLE UR HIJAB ,masokkan gambar di atas dalam entry anda,pastu linkkan gambar itu ke post tersebut..

2) letak banner(gambar) yang kat atas tu di sidebar blog anda.hoho (nak resize banner pon boley)

3) yang paling penting mestila korang kene letak gambar korang bertudung/berhijab/ber-shawl/berpurdah tu kat dalam entri korang tu ^^

5) sila tag kawan-kawan korang..3 orang pon jadila..hee (make sure kawan korang taw yer )



6) tarikh tutup pertandingan adalah 11 january 2011

7) ouh,kalau gambar berdua,bertiga bersepuluh pon takpe asalkan gambar korang kene ade! ^^


>>>>> ok...ekceli, biar cik Ain berterus terang dengan kak Hana serta readers sekalian..cik Ain xreti nak pakai shawl....sori ekk....

entry before ni kan cik Ain ade citer tentang fon yang cik Ain pakai sekarang ni camera dy rosak kan?so, cik Ain xdapat nak tangkap gambar yg pakai hijab or shawl semua tuu laa... dan dah lame cik Ain xtangkap gambr...and, thats y cik Ain dah lame xtukar gambar kat Fb jugak...maaf ye...*pity kan?hoho 

^.*


Tapi, cik Ain nak tag kan contest ini kepada readers a.k.a follower cik Ain yang bertuah :: 







.............................................................................

2nd contest : Your URL story.


 toink toink...
ini contest yang ke dua cik Ain nak buat :)

ini dari Miss Puteri Zahra


miss Mira contest


Contest ni dy suroh kite cerita tentang URL blog kite ini...

Jadi, street Bubula nye link URL ialah bkq4323 ...


hohohoho.........cik Ain sure punye, mesti korang pelik dari mana lah cik Ain kite ni dapat url ni...dan mungkin ade yang fikir, maybe cik Ain letak dy nye no plat keret or motor kot? dan mungkin jugak ade yang fikir, entah2 cik Ain suke bkq4323 kot??

hahahha...ok ok ok....so now...sure readers nak taw kan?


kalau readers ikuti cik Ain dari dulu, readers pasti akan pernah bace entry cik Ain tentang kereta, motor, lesen etc .

so...ekceli, URL cik Ain yg bkq4323 tu ialah no plat cik Ain... hoho :P
lagi senang bukan? :P ekceli waktu memule cik Ain buat blog ni, cik Ain dah kaku a.k.a blank .. 'aku nak letak ape untuk URL blog aku ni eh?' ...dan last2...cik Ain dah fed up nak pikir panjang2cik Ain letak laa no plat cik Ain ni.... 

so, ape komen korang?kreatif ke? *kreatif mende aku ni..haha :D


now, cik Ain nak tagged kat dua orang readers yang tercomel terkacak! ^.* 


(kawan baik  cik Ain dari sekolah rendah)

(kawan  cik Ain dari group BT)

.............................................................................



p/s : ini contest yang ke 2 & ke 3 yang cik Ain buat :)
*panjang x?panjang x? :P
thanks, bagi mereka yang tag cik Ain ;)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan