Selasa, Disember 28

i've a HOT news! hesh!

Salam semua..right now, cik Ain nak korg bace ape yg nk cik Ain paparkan kat sini......rase bengang, dan dah rase berapi2 dah badan ni...Astaghfirullah....

Readers kalau bace pon, istighfar lah eh kalau rase berapi2 macam yg cik Ain rase sekarang ni...



web Oh Tidak!


Astaghfirullah.....ok....
korang pasti ade yg dah berbaur2 segala macam perasaan kan? tol x? 
Opera Cina tu ialah seorang lelaki MALAY...cik Ain ulang lagi ok...orang MELAYU!! dan telah pun berkahwin, serta telah memiliki 2 ORANG ANAK!!!!!!

chibi pula ialah seorang wanita bertudung (dalam gmbr tersebut)..
kalau readers nak bace entry ni lebih terperinci...just click pade Oh Tidak! tersebut...

cik Ain bukan ape, just nak mengingatkan kepada diri cik Ain sendiri serta wanita2 yang asal orang MELAYU! dalam kata lain, beragama ISLAM! 
jangan ingat, dekat alam cyber ni takderk mende2 semua ni...dan cik Ain tahu, mesti sekarang ni, ramai ibubapa yang risau kan anak2 perempuan mereka..sebab banyak kes2 yang telah berlaku..lagi2 sekarang ni, akhir zaman..perempuan lagi ramai than laki..emmm

Oleh itu, cik Ain nak mengingatkan juga, kepada REMAJA2 Perempuan yang tengah bace entry ni, korang jangan lawan cakap parents korang. Dan jangan nak mandai2 buat statement mengatakan bahawa 'kawan LEBIH penting than Family' ..or.. 'duit LEBIH penting than MARUAH'..!

kalau korang gune statement nih, memang payahh laa~~  
kalau...nak lebih faham ape yg cik Ain maksodkan ini, sila click sini > Oh Tidak!




p/s : itu yang dalam iklan ade di siarkan tentang, dalam kehidupan haiwan tiada manusia, tetapi, dalam kehidupan manusia ada haiwan!

(camtu jugak laa kan ayat dia?)




2 ulasan:

  1. HATI HATI ITU JE SENANG JANGAN LAYAN ORANG CAMTU AHHA

    BalasPadam
  2. yups2...memang betul...tapi, kalau sang boya tu dapat kenakan girl yg materialistik, payah jugak kn?

    BalasPadam