Khamis, Disember 9

Kami Kepenatan ?

When cik Ain berceloteh ::

Salam di waktu maghrib semua :) hari ini sungguh memenatkan bagi cik Ain & my Mr. serta my daddy & kakak ku seorang tu, along.. u ols know rite, yang cik Ain sekarang tengah mengambil peperiksaan SPM?sekarang Alhamdulillah cik Ain dah dapat 7A+ dalam tangan...*Aminnnnnn!!! (same2 kite doakan cik Ain!!) so, cik Ain masih ade lagi 3A+ yang akan menyusul minggu depan (14 & 16 dec) serta lagi dua minggu (20dec). 


So...if u guys bace entry cik Ain yang lepaslepas, cik Ain ade bagitahu perancangan cik Ain after abes exam ni...but now, ade satu perancangan cik Ain sudah diubah secara rasmi dan tiada bantahan lagi lepas ni :D After berbincang dengan kaum kerabat 'diraja' (hahaha), serta Mr. kesayangan...dengan rasmi nya, perancangan untuk ambik STAM telah ditukar ganti oleh Asasi/Diploma!! *huhhh Actually, kalau u guys nak taw, punyer susah cik Ain nak terima kenyataan setelah di'bebeli' serta diceramah panjang oleh kaum kerabat, akhirnya, cik Ain pon dengan bangga nya ingin menyatakan bahawa, cik Ain dengan sukarela dah ubah perancangan...[ecececececehhh...'diraja' tu, keluarga ehhh :P]

HAHAHAHAHAHAHA!!!!!
oppsss!buat2 xnampak je eh dengan gelak atas nih.. :P
maaf.. anak dara xbaek gelak lebey2..
nanti bakal mak mentua i reject pulok... 
maaf ea Mak! ^.^

so, dengan penat lelah kami berdua [Mr. & Mrs Azyin], dari pagi sampai ler petang kul 6 tadi, kami on9 dan carik course serta U yang akan cik Ain menetap lepas ini...fiuhhhh

cik Ain ingin mengucapkan ribuan berjuta berbillion serta million kepada Mr. cik Ain iaitu incik Azhar b. Maswan kerana telah menemani Mrs. nya dengan rela hati **walaupun cik Ain bother dy nak study :P (cruel x?hik3
tuh yang SAYANG bangeeettt sama dia! (merah gitu~~) ^.^

Nak taw dekat mane kami jelajah serta 'walking' ???tengok laa eh gmbr web nya... 

tempat yang telah dijajah oleh 'KAMI' :::









kesian kepada merekamereka ini..hik3...maaflah cik Ain telah bermaharajalela tadi siang di sana :P

even, cik Ain & Mr. telah di ganggu oleh kenitkenit, akhirnya, sampai juga kami ke puncak hehe....

so...malam ini, cik Ain nak rehat! serta nak berblog walking sikit :P

hehe..ok ye..nanti pape, cik Ain post lagi ok! ;)




Tiada ulasan:

Catat Ulasan