Khamis, Disember 23

Kontes Ucapan Tahun Baru 2011 Yang Sempoi Tapi Best

When cik Ain berceloteh ::

bertemu kembali kite di blog ini...
hohohohohohohoho....

tadi BW kat miss Magnoliapert sebab nak bitaw yg beliau di tag dalam contest di entry bawah..


tetibe, cik Ain terbaca satu entry beliau tentang......

contest dari miss Magnoliapert


so...cik Ain pon nak buat laa entry tentang contest ni...


ok...semua contest MESTI lah ade syarat2nya kan?


(kalau xnmpk, tekan la..besar kan iaa yee..MAAF) :P


Berdirinya saye di sini ... (hehehe..nak formal kejap..) saye cik Nurul Ain binti Adzemi merangkap Mrs. Azyin a.k.a cik Ain ingin membuat satu ucapan yang simple serta sempooooiiiiii..(tapi cik Ain nak wat formal taw).. :P


  1. Terima kasih kepada ahli keluarga semua atas makan minum, didikan etc yang banyak diberikan kepada cik Ain selama 17tahun cik Ain bernafas di muke bumi ini...serta sokongan dan dorongan juga... & insyaAllah, cik Ain akan balas segalanye suatu hari nanti insyaAllah ;) i <3 u larhhh... ^.* 
  2. Terima kasih kepada my lovely Mr......incik Azhar bin Maswan...sebab sudi jadi teman cik Ain even berbagai ragam...sori atas semua salah or atas kelakuan cik Ain yang wat kan Mr. rase xsenang semua...n hope our relation will forever and diredhai olehNya...n Mr. semoge cepat sembuh... :( 
  3. Terima kasih kepada rakan2, guru2, yang telah beri banyak sokongan dan dorongan juga dalam matapelajaran even dari sekolah rendah until sekolah menengah ni.....dan halalkan segala2nya.. :)
  4. Tak lupe kepada my readers a.k.a my follower too...thanks ya, cz sudi jenguk di blog yang x seberapa ni ;)


cik Ain tag ni kat dua orang kakak kite yg cantek + comel , ok?




ok...thats all.....



p/s :: readers, doakan semoga Mr. cik Ain cepat sembuh! :( demam denggi :(


1 ulasan:

  1. Terima kasih sebab sudi join yea.

    Nantika result kontest ini pada hari esok.

    http://magnoliapert.blogspot.com/

    BalasPadam