Jumaat, Disember 24

May Allah bless u hubby~

When cik Ain berceloteh ::
Salam di waktu pagi bebute.even now da masuk awal pagi,tapi cik Ain tak dapat nak tido.nak taw nape cik Ain xdapat tido?korang taw kan, Mr. demam.rini masuk ari yg ke 5.ermmmmm risau cik Ain.kalau rumah kami dekat, huhhh 

takkan ku lepas setiap detik.kalau Mr. demam biase takpe lah, risau tu takde lah macam risau sekarang ni.tetapi,Mr. demam denggi.Ya Allah!(tak tau nak cakap ape..)setiap kali solat, cik Ain tak putus2 doakan untuk hubungan kami, family cik Ain serta family Mr…dan sekarang ni, cik Ain tak putus2 doakan untuk kesihatan Mr

“Ya Allah! Kau sembuhkanlah dia sepertimana sembuhnya dia sebelum ini. Ya Allah, bagilah kekuatan pada dirinya untuk melawan penyakit demam itu Ya Allah. Ya Allah, kurangkanlah panas demamnya itu dan hilangkanlah bintik2 merah di anggota badannya Ya Allah. Semoga dia sembuh daripada wabak itu Ya Allah. Ya Allah, jauhilah dirinya daripada perkara yang buruk Ya Allah.”

Tadi petang, abah (ayah Mr.) ajak Mr. g Hospital.sebab Mr. dah 3kali pergi klinik, but no respon.asyik amek darah, cek tekanan, then Dr. bagi ubat, soh rest, sok datang balik for check lagi…kalau cik Ain ade dengan Mr. ,cik Ain marah Dr. tu, sebab dah 3kali check darah, takkan hanya symptom2 je kot! Huh…Sekarang dah pukul 12lebih a.m. , Mr. tengah masuk air dalam badan.lagi 1 botol.HOPEFULLY Mr. akan ok selepas itu.

Tadi lepas solat Maghrib, cik Ain tetibe rase diri panas. *erkk..  cik Ain tak kisah kalau cik Ain demam, tapi, janganlah Mr. demam…Mr. demam 5 ari.aritu ade webcam ngan Mr…huhhh Nampak sangat tak bermaya..asyik bungkus je badan..muke merah…

Hari ni……Mr. asyik tido bangun tido….dan selama Mr. demam ni, Mr. asyik pening pale n demam xmenentu..kengkadang panasssssssssss sangat & kengkadang surut..hmm wahai incik Azhar, semoge cepat sembuh ye my lovely Mr! ^.*

p/s : kalau boleh, nak jer terbang naek jet dan jage Mr.... =.=” but I can’t to do like that…emm May Allah bless u hubby <3

1 ulasan: