Sabtu, Disember 25

more tagged by ?

When cik Ain berceloteh ::

Salam di pukul 01:00 . hahaha! 
*budget nak tunjuk jam lah tuh,hampeh tol :P

ok, ekceli...
tetibe tengok kt shout box..
rupe nye....
cik Ain di tagged lagi ???


wahhhh....nampak nye...makin lame, cik Ain sekarang asyik di tagged je lah kan..
hohoo....
its ok...cik Ain akan sedaya upaya untuk menjawab! ;)

................................................................................................................................


tagged by cik Askarr kita, ok!
*15 years old yaww..hoo (pomot ka?:P)

see underground ok! hakhak!



1. Adakah anda rasa anda HOT ?
HOT ??? cik Ain seorang yg susah nak HOT ni..except bile dah bawah matahari or dalam rumah tanpa elektrik
=.="
*pikir dia sorang jelah???semua orang pon same jugak larh!kah3






2. Upload wallpaper yang anda guna sekarang ?





3. Cerita pasal gambar ni.



ok...korang taw kan itu ape?tak kan nak cik Ain ajar jugak?
ok, itu ialah eskrim...giahahaha...
dah taw buat tak taw eyy...katuk kang! :P *joke
ok, ekceli ini gambar (tengok tarikh dia) waktu nk g Bintulu (kalau xsilap)..
sebab tahun lepas banyak kali pergi Sarawak..
so, xtaw dah, ni pergi mane satu daerah tah..kah3
*snap by cik Ain taw!cantek x?
(padahal mane boleh bukak camera dlm kapalterbang!cik Ain nak kena katuk ka??HAHA)
abaikann~~~~~ :P







4. Kali terakhir makan pizza
hari rabu lepas with my lovely neighbour :)






5. Lagu terakhir yang anda dengar.
Last Christmas by Ashlee Tisdale
*tengah dengar ni
(ekceli ngah bukak incik chunk punyer blog lah weh..haha :P)






6. Apa yang anda buat selain selesaikan tag ni ?
meniarap + cium bantal (muahaha) + natap lappy kesayangan 






7. Selain nama sendiri anda dipanggil dengan nama apa ?
kalau di 'list' kan semuaaaaa nya..
errr.... speechless :P




8. Tag lagi 5 orang

*Ryhan the rybena :P

*Anep (adan muke! :P)

*kak Hana (anda kena lagi! :P)




9. Siapa orang no 1 dengan anda ? 
kawan blogger serta Fb :)




10. Katakan sesuatu kepada no 5
Hye kak Hana!
 *sure akak cakap, "asyik aku je yg kena tag by budak nih!"
hahaha :P




11. No 3 ada hubungan dengan siapa ?
nak taw?tanye tuan punye badan la yer :)




12. Bagaimana pula dengan no 2 ?
dye ini? tak payah cakap lah deh!
budak rybena yg banyak cakap! :P




13. Kata kata cinta kepada orang no 4
kata cinta tak ade!
tapi....
kata ini dia yang kamoo kena dari saye!
*adan uke..wekk! :P




 14. Berikan 4 fakta tentang orang yang kamu tag
mereka?????????

,,peramah
,,cuteness!
,,comel(utk girls) + penyabar (utk yg sorg laki tuh :P)
,,mereka sangat baik! ^.^


.........................................................................................................





Tiada ulasan:

Catat Ulasan