Selasa, Disember 7

my LOVE

When cik Ain berceloteh ::

salam for all of you guys..
salam Maal Hijrah too :D

actually..nak citer bagai2 nih..
tapi ase malas lah pulopsss nak tokan2 nih hahh...
(padahal nih pon tgh tokan2) :P

takpe  lah..
KORANGGGgg2 tengok jelah ape yg ade bawah ni OK! 
^.^




merekamereka yang dikehendaki oleh cik Ain!
hahahahaha
THEIR DETAILS!




 . Nursyahmina Husna .
>> my niece yg 1st <<
(since me standard 4) 
along's daughter =.="
*the Gediks Girl...
hahahahahaha :P


. Aiman Danish .
>> yg ke 2 <<
(since me Form 2)
along's son o.0
*the egos boy!
a.k.a. suka ngendeng ngan cik Ain..

. Muhd. Afif Zubair .
>> yg ke 3 <<
(since me form 3)
angah's son >.<
*Tok Bah's cucu!
hahahahaha...
[manjew giler ngan Tok Bah nyaa..& seorang yg agak pemalu gituu~~]


alololo....muke chembeng!!hehe
. Nur Aini Zulaikha .
>> yg ke 6 <<
(this year lah!)
angah's daughter ^.^
*Cengeng a.k.a Chembeng a.k.a Kuat Nangis!
*i love this girl too much! :D
[tenit nih laa yg selalu tinggal ngan cik Ain]


. Nursuhailah Huda .
>> yg ke 5 <<
(tahun ni jugak!)
along's daughter ^.^
*suke jelir lidah..
hatihati..
sbb org kate, yg suke jelir lidah nih laa yg akan byk cakap..
hehahuhiho.. =.="
[makin bising ler rumah nanti..poning2]



hehehe...sudah puas tengok merekamereka ini? hehe... actually, ke limalima ni anak buah cik Ain...Mr. x ade anak buah lagi..but merekamereka ini jugak akan jadi anak buah Mr. satu hari nanti :) insyaAllah,,,aminn ^.^
merekamereka ini, kalau dah bergabung dalam satu rumah..Ya Allah..hanya Tuhan je yang tahu...! saket palo den! ini baru 5 orang weh...lepasni???????????waduh waduh...... no komen lorh :) 


sebenarnya cik Ain anak bongsu a.k.a. anak manja ! *kahkahkahkahkahkah ,, ngaku seh! :P 
before ni, bile cik Ain cakap cik Ain anak bongsu, SURE GILAAA orang akan cakap cik Ain anak manja...haish! xsuke xsuke! so, thats why cik Ain x ngaku biler dorang cakap camtu.. Tapi biler pikir2 & remind balek..ade betul jugak cakap merekamereka itu :) so..ari ni cik Ain JUJUR dengan kalian ... o.0


dengan anak2 kuh ini lah yg buat kan cik Ain x hidup bosan :D *even kengkadang tension ngan perangai dorang nih,,haihhh =.=" 
before ni cik Ain sekolah asrama...biler time cuti a.k.a. nak balik rumah..wehh GEMBIRA wehh! sewonok tak terkato gitu~~~ :) 
tapi...la ni...bile dah dok umah...nak study pon TAK AMAN dahhh...hahahaha
xpew laa....ini lah yang dikatakan dengan keENAKkan dalam hidup...haha..(ececcecehh..ayat xleh blaa :D)


ok lah...cik Ain kena out dulu...ayahanda nak amek cable tenet..nak bawak pi Serdang..
nak taw kenapa nak bawak ke Serdang???semalam ayahanda beli lappy...LENOVO..fiuhh! terpikat seh guaa...hahaha...tapi cik Ain x leh amek, nanti cian kat lappy sayang ni :) hehe...
ok yopss...nak pi lunch..JoMmm.... :D






p/s :: panjangggg nyeee :D 
MySpace


tadaaaa~~~~ 


Tiada ulasan:

Catat Ulasan