Rabu, Disember 22

tak terkata ~~

Salam malam semua :) maaf lah, street Bubulaa ni dah ade sikit2 bersawang nampaknye. cik Ain ade je bukak2 blog ni, tapi dengar lagu je. hohoho~~~ dah x taw nak celoteh ape da. org patut nye, lepas SPM laa banyak ceritera nye, tapi cik Ain ni, agak nye, bile dah abes SPM dah x gune tangan tok menulih, mule jadi blank agak nye... huhuhu **jangan meniru aksi saye :P





sekarang ni, cik Ain nak cerita tentang my lovely Mr... actually, Mr. sekarang ni, ade lagi 2weeks cuti. then, masok sem baru da~~ ari tu, waktu first2 Mr. balek umah, malam tu Mr. cakap ngan cik Ain, umah banyak nyamuk. 5kali tepuk, 5kali nyamuk mati di tangan nyaa *dengan bangga nye yee :P hihi suke ea Mr. ;)










then Mr. cakap, kat taman perumahan dy, ade orang kena denggi. so, van yang sembur asap denggi tu pon datang lerr, dengan sembur 'minyak wangi' nye itu...huhuhu~~~ 




setelah beberapa hari...............tetibe, ari ahad ari tu, Mr. xde kredit. then dy xdapat nak contact cik Ain.. dan, Mr. ade redah hujan...sebab nak balek rumah dari sunway...last2 cik Ain dapat taw malam tu, (chatting) Mr. kate dy demam =.= huhhh~~ sedey tol...antibody nya tidak kuat yaaa..huhu~~ 










ari ni dah masuk ari yang ke 4 ... dalam 4 ari ni, Mr. asyik pening pale *sangat2 , then demam x menentu...ari ni, tetibe badan dy bintik2 merah..akak kesayangan Mr. soh Mr. g jumpe doc..then, doc check darah & darah tinggi semua tuuu laa...ekceli memule cik Ain ingat Mr. kena chickenpox ..hoho,, last2 doc cakap, Mr. ade symptom2 denggi.... ape lagi........menjerit + terkezut la guwe! :( nak nanges je rase!




emmmmm.........doc soh Mr. rest dulu malam ni...esok kena g check balek kt klinik...kalau betul Mr. kena, Mr. kena dok hosp! HOPEFULLY Mr. sehat & dijauhkan daripada penyakit tu...aminn~~~ 




kalau Mr. masok hosp, cik Ain nak g temankan Mr...xkira, nak gak temankan...tapi, cik Ain berharap sangat, Mr. will be ok and get well soon.......












[dah xtaw nak cakap ape lagi dah.....]





p/s :: readers sekalian, doakanlah Mr. moge cepat sembuh...dan doakan moge hubungan kami berkekalan..aminn










1 ulasan: