Jumaat, Disember 3

terpesona ?

When cik Ain berceloteh ::
to all of u guys! Hoollllaaaaa......hehehe...
ok, now dah pkul 11.45 p.m....cik Ain masih belum mengantukssss...
dan malam ini, cik Ain mempunyai kerja a.k.a. tanggungjawab,,,
u know what, cik Ain kena jage kakak kesayangan.....
biaselah, orang tengah pantang nih, macam-macam ragam beliau...hahaha! opsss :P
[maaf al0ng... ;p]

sikalang nih kan...nasib baik ade minah sowang nih, my niece...
alaaa...kalau korang tengok entry yg before nih, korang taw dia..(husna)
dia dok kat sebelah nih,,tengah main game...


tadi tengah sibuk-sibuk 'mengerjakan' blog, boleh pulak dia suruh tolong mainkan game dia .. 
(dia takmo kalah dalam game tuh...so, acu dia pulak yg jadi mangsa yerrr...)
baguihh punyerr anak buah kan???
**haiiyaaakkk!!!

actually now ade prob...
korang pon taw kan, yg my entry semuanya korang tak boleh nak komen...
before ni, cik Ain yang 'rajin' nih.....punyerrrrrr laaa beria-ria mengedit blog..
then, alih-alih, korang tak boleh nak komen... 
(thanks to en. Fairuz a.k.a. my follower, kerana sudah mengingatkan saya :P)
hahaha!
**pandainyerrrrrrr......anak sapa nih??? :D

so....dari tadi cik Ain try lerrr bukak macam-macam...
sampai lerrr teredit mende lain...
nasib baik dapat di baiki balik...
tapi, yang tentang komen tuh laa yang tak dapat nak dibaiki lagi.....

pada sape-sape yang pro-berblogging dan tengah lalulalang di blog nih...
kalau rase nak tolong cik Ain...
nanti add kat Fb, then message me ok! 

hope sangat ade yang sudi membantu...
cik Ain baru sahaja nak menjinak-jinak berblogging nih ;)

tadi cik Ain baru perasan dekat blog cik Ain...
nak taw tak???
tengok nih....

wow!!! sungguh cantek ini number aaa... ;D
tak pe tak pe...sebagai kenangan ;)



ok lah...



ehhh........sebentar!

ade something for you guys!
kalau nak, amek laa..
then letak dekat blog korang..
sebagai tanda, korang dah lalulalang di street Bubula nih ;p OK!

**kacak kan? ^.^

[sincerely from us: Mr & Mrs Azyin]


Tiada ulasan:

Catat Ulasan