Jumaat, Disember 3

toink toink toink !!

When cik Ain berceloteh ::
Hohohoholllaaa.... hehe
mownink u guys! thanks cz sudi masuk street Bubulaa ni...hehe

ok ok...
now da kul 11.35 a.m.
actually lepas balik dari hostel semalam asyik on9 blog and post entry jewh..
**biase lah, rindu dehh ^.^


Thanks for u olss, sebab sudi jadi my readers and my Follower too ;)
thanks very much!
nanti law ade mase, cik Ain akan bagi hadiah ok!
hadiah tuh, kena tunggu laa...
after cik Ain dah habis paper SPM, korang akan taw la yerps ;)

tadi cik Ain jenguk-jenguk dekat readers yg dah 'jeerit2' dekat box...
cik Ain pon jelajah blog2 mereka..
yelah, kite kena lah blog walking kan? 
nanti gemuksss kalau asyik duduk diam jewh ;D
*dah ngarot dahhh ;p

then, cik Ain terbace satu entry dari blog  miss Farah kita ni...
bile dah terbace entry miss Farah, cik Ain pon pergi pulak jelajah dekat blog Zairie Dinzly..
ape lagi kan...
bile dah pergi sane, mestilah niat kite untuk join sekaki...
hehehe....

bukan ape, kalau kite dapat kenal lebih ramai blogger..
lebih banyak ilmu yang kite dapat kan??
even, kite just follow someone, then check their blog...
then kite pon secara tak langsung dapat laaa idea yg baru n FRESH !

am i right???
hoho...
ape lagi...
jom laa join sekaki ^.^



Tiada ulasan:

Catat Ulasan