Ahad, Disember 12

what?

When cik Ain berceloteh ::


ouh hoooo! sungguh kepenatan hari ini ... =.=  tadi petang pergi Jom Heboh! then, kul 6lebey g Billion...aduhhh saketnye kaki! emmm kesian pulak kt blog ni, sebab cik Ain xsinggah ... hehehe ... mate dah xlarat, tapi sebabkan kesian tengok blog ni, so,luangkan mase kejap....



Mr. sekarang tengah OTW balik PJ......sok, kul 4lebey a.m. sampai lerrr tu...take care dear!! ^.^ bahagia sungguh Mr. seorang itu.....yelah, sem ni dah habes, exam dah habes, paper pon dah xdop ... tp tak taw laa kalau bertimbun asgmnt...kah3 :P *maaf incik... :D


Esok, isnin....last for cik Ain meronggeng di sini utk minggu ini... *kuikuikui hari khamis petang baru laa on balik ok :) so, jangan rindu2 kan saya :D **perasan jeww aku nihhh =.=
ok..doakan cik Ain ok! ;)


haaa.........tadi g Jom Heboh tu.................erhhhhh......PANAS TERIK!!! itam muke =.=
pedih + sakit + tajam + saket + (erkkk...ape lagi???) haha..ape2 je lah...tapi yg paling penting, TERIK gilerrr weh! huh =.= panas2 pon, sempat gak beli barang kt sane..hehehe


sekarang ni, makin lame, cik Ain dah non-idea dah....tunggu laa lepas SPM, 20 Dec cik Ain last paper...so...sure gilerrrr banyak entry yang akan di update! hehehe


ehhh...kalau korang perasan, bulan2 yang before ni, cik Ain updated sikit je...bulan Dec ni..huihhh,,,manyok  oooooooooo........ :D **macam best je citer, padahal hentam keromo jewh..mcm sekarang..hehe






cik Ain  nak rehat larh.. T.I.R.E.D .................... =.=
nanti sok, before cik Ain balik hostel, i'll write some entry ok!














p/s :: sape nih???  =.= 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan