Isnin, Januari 31

ape kehey nii?????

When cik Ain berceloteh :






Apa kehey ni? pelik2 je perangai manusia sekarang ni kan.huhu~~ ekceli.cik Ain just nak bitaw something yang korang SURE gilerr laa pernah alaminya *especially for Blogger :) 









Ok.konon2laa eh, kite feedback kan balik masa silam waktu jepun2 kite dulu enn.baru jadi pem'blogger' laa en.then, yang kite dok syioookkk banget pi polo org tu, polo org ni.last2 bengang sebab Follower kite bukan banyak yg mcm kite dok polo org en...alaaa, Normal laa tuu... :)


Bila dah lama kite dok usha blog org utara, selatan, timur, barat etc. baru lerr kite dapat taw KEHIDUPAN yg SEBENAR di alam Blog ni. :) as Blogger yg tegar, korang sure dapat banyak info tak kire dari pelbagai aspek or corong mane pon, dan dari situ barulah korang dapat belajar dan dapat merasai environment di alam maya as a Blogger! *betul enggak? (sambil kelip2 mata)


So.for those yg baru buat Blog and baru berjinak2 utk menjadi pem'Blogger' yg tegar ni, korang jangan cepat putus asa.even kite dok tulih bagai ni pon, not sure lagi ramai yg bace entry kite.ye dokk? ;) 




so...go on if you think that u'll satisfied with whatever you want to do. ok bebeh! 






-see yaa incredible yaa-  
:P

Tiada ulasan:

Catat Ulasan