Ahad, Januari 30

giler rinduu!!! =.=

When cik Ain berceloteh : 


Assalamualaikum w.b.t. for those yg tengah 'BW' sini ^.*

Long time no see heh! 





Sorry laa, cik Ain lepas habis je SPM tahun lepas, terus not in mood tok BW korang2, nak Follow, nak menyemak, nak celoteh, nakkk.........ape lagi?
ahh, ape2 je lah...
yg penting, cik Ain mintak maaf yaww! chill la tuu enn...
*mentang2 dh abes skola, terus takmao nak celoteh2..ishk

abaikan...


yang nak dijadikan cerita sekarang ni..
sebenarnya macam ni....



last paper for SPM bulan Dec laa en..
after that, cik Ain,,HAMPEH wehh!
bukak je blog..tengok2...
kengkadang tu, intai2 blog orang...
*buat semak je aku en? :D

takpe2, asalkan cik Ain 'up'kan korg nye trafik ennn... ;)

by the way,before ni, cik Ain penah terpikir yg cik Ain nak tukar BG blog..
2 hari cari kott..tapi, NON-idea..
last2, FED-up! so..biyaw jo laa wehh..

maleh nak pikir...
kang tumbuh janggut pon x dapek2 jugok camno??
*Mr. cik Ain laen citer laa yoo :P
(ampunn pak :D)
hikhik~~ 


and...aritu,,disebabkan dah lame tak update, so cik Ain pon dah lama tak tengok Nuffnang serta ChurpChurp...
aritu,, bile tengok...
korang taw? mata ni rase macam nak terkeluaq je..
hati dah berbunga2...
sampaikan, terus mesej Mr. cakap tentang tuu...
korang faham en?
biasa laa..org yg tak biase dapat 'duet free' ..macam tu lahh gimik die..
macam cik Ain :D


ok laa tuu enn...sikit pon jadik laa..
asalkan duett.. :P
*i'm not a materialistic people ok! =.="


ok loh...


p/s: 1. mulai laa ni, cik Ain will start active with Blogging, BlogWalking etc. 
          (gembira laa sikit....clap your hand!!) ^.^
       2. cik Ain tengah tunggu org yg ke 200 :) *follower! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan