Ahad, Januari 30

sakan habes ni! naseb baik bukan eden punyo.muahaha! :D

When cik Ain berceloteh : 


Assalamualaikum w.b.t. for all readers :) eyt eyt eyt! ngee~~ 


wah wah wah!! sekarang ini, ade dikalangan pelajar2 sek dah cuti dah~~  congrates for u ols sbb dapat cuti selama 1 minggu dehh ;) especially for my niece n nephew. suke giler dorg. ishk ishk ishk. *padahal cik Ain pon same je dulu :P 







dorang dapat cuti sempena Chinese New Year heh! haaa.. sekarang ni, sure giler preparation for orang2 Cina dah ade yg dah siap enn? ehh ehh ehh! * ape pasal cik Ain tetibe jee ni??prihatin kee? (takdo makno nyoo..) hakhakhak.. 


Korang jangan salah sangka, ekceli nak tanya korang. Even later Chinese New Year, korang2 yang bukan bangsa Cina pon ade yg ber'chopping' sakan enn? biasala, SALE beb! (lagi2 dekat SOGO..pergh!!) heh heh *gelak ade makne nihh :D


hokhokhok...sure korang faham maksud tersirat nyaaa kann? :D huhuhu ^.^


ok ok ok...cik Ain terus terang...started Thursday ritu, kaki ni asyik berjalan jewww.. * jalan je kew? :D 


ni along cik Ain laa yg menghasut dok ajak temankan die pergi kua sane kua sini.dah lerr lepas started SPM cik Ain dah makin kerinnggg..Maaf lah along, habeh duet hang! :P hekhekhek.! 


tapee...along baek :) tu pun along pon ade gak belikan tok die n anok2 die :) ngeh ngeh ngeh! :D ekceli,bukan thursday je kaki berjalan, tapi sampai tadi tak dok diam2. ishk ishk ishk. meh cik Ain ceghito dehh ;)






Thursday : Sogo.beli 2barang.(sale die sampai 70%!fiuh!duet jugak tuu..) =.=
Friday     : JPA, Putrajaya. Beli 2barang.
Saturday : (balik umah kat Lenggeng joo..)
Sunday   : Nilai 3. Beli 3barang.




Hoh hoh hoh! ekceli, barang2 itu termasuk laa dengan seluar jeans, cloth, jaket, tudung 4 holai :D 


Thursday & Friday, with my lovely sister ^.^  *dio bayorr :P
Sunday (today) with my parents   *abah bayorr :P




hakhakhak....lenggang lenggang kangkung oii oii :D 
hakhakhak...suko dehh! tok sah kuor kan sesen pungg :P




p/s:sekali sekali, dua kali dapat pahala yokk :P :D

Tiada ulasan:

Catat Ulasan