Isnin, Januari 10

try try laa erk :P

ain nak share something nih...sungguh kelakar!!!
but firstly, biar ain bagitahu,,,,actually tadi pergi kat group Blogger Tercinta dekat Facebook..then, Nurul Farhanah ade post satu entry tentang Tutorial Mengenalpasti Jantina Laptop.....



You know what....my lappy lelaki???hahahhahahaha...klako klako klako.... Nurul Farhanah punyer lappy girl...alahh....xbesh nyee.....ain punyer lelaki.....uwaaaaaaaaaaaa..........

sedeyh dehhh :(


sebentar, biar ain bagitau macam mane care korang nak tahu mende alah tuh...huhuhuhu


1st korang bukak notepad.exe

copy and paste script ni:


CreateObject("SAPI.SpVoice").Speak"I love YOU"


save notepade ni as :

iloveyou.vbs
pastikan .vbs !!




save je kat mane2 korang nak .. lastly, click je file yg kita baru save td, iloveyou.vbs....jangan lupa buka speaker kuat2,.... then lepas tu korang boleh dengar suara 'nya'....


gilerr dehh....suare lappy ain nih garau!!! HAHAHAHAHAHAHAHAH.....ase nak guling2 je atas katil nih...nasib baek lerrr katil single :P

**korang try laa ok! ;)
nanti leave me your feedback ehh...ain nak taw korang punyer lappy jantina apew ;p

Tiada ulasan:

Catat Ulasan