Selasa, Februari 22

ada ape dengan 28feb?

Assalamualaikum w.b.t..


Dengar cerita result SPM akan keluar awal daripada sebelum-sebelum ni.betol ke tak ni?ke saje-saje nak wat gimik? Aiyoo…………………. Kami calon-calon SPM ’10 dah pening dah, dok pikiaq pasai tarikh ni je.








Guru-guru dekat SAAS dan SEMUHSIN pon cakap date yang sama jugak. WaAllahualam. By the way, tak ke pelik. Example la kan, kalau result keluar 28feb, tapi masuk U bulan Sept. Ya Allah! Lamanyaaaaaaa~~~~ 



Ni pon dok nganggur kat rumah nip on, dah rasa macam cacing kepanasan dah. 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan