Sabtu, Februari 26

Blogger Tercinta ???

Blogger Tercinta. Apa adanya dengan Blogger Tercinta ni? Lets reading this to know more about Blogger Tercinta.

Blogger Tercinta (BT) ialah salah satu group untuk para blogger mencari kawan, idea, maklumat etc. BT ini ditubuhkan oleh cik Enna kita. Aen join group ni since tahun lepas. Dulu BT ini hanya mempunyai satu Wall for Group. Dan sebelum ini juga, BT telah pon mencadangkan untuk mengadakan gathering.

Sekarang ini, sure ramai yang  tau yang BT telah pun mempunyai dua Admin. Nak taw?? Admin yang pertama ialah cik Enna kita. Dan Admin kedua disandang oleh incik Sembil9n kita.

Korang ingat tak yg Aen ada update yg title ‘Dunia Blog’ tu? Korang ade bace tak? Kalau ade bace, sure korang dah taw tentang VLOG kan?

So, BT group dah maju wehhh :D suke I tawww……. Korang nak taw lebih lanjut tentang BT?Aen rasa better korang sendiri pergi ke baca sendiri dan tengok lah yerrr  ^.*





p/s : Kalau nak taw lebih detail, pergi klik dekat 'Blogger Tercinta' yang dah ade dengan link tu sekali yerr anak2 ku syg :)

4 ulasan:

  1. oh ada blogger trcinta!! :) nak join!! :D ingtakn ada shbt blogger je :)

    BalasPadam
  2. NR : tu la pasal.banyak group utk blogger :) so, dr situ dpt ramai kenalan + idea + pengalaman ;)

    BalasPadam