Sabtu, Februari 26

Dunia Blog

Entry kali ni tentang Dunia Blog. Malam ni dah bape blog dah diterjah..hehe termasuklah blog kak Nisa Kay, abg Kyerull , abg Ben Ashaari etc.. Haaa, by the way.. Tadi waktu dok blogwalking bagai tu….terbaca satu entry tentang group ‘ Sahabat Blogger’.. Ok!



Tentang SB ni, memang dah lama Aen taw (padahal tahun lepas hehe).. And Aen taw yg  SB ada buat gathering masa 30th Jan 2011 aritu.. Cuma tak berkesempatan nak pergi..


Bila tadi BW, Aen ada baca satu entry tentang 1tube.my. Korang taw ape itu 1tube.my??? Aen sure, ada yang taw dan ada yang tak taw. Takpe, orang cakap jangan kedekut ilmu bukan?  1tube.my  adalah salah satu tempat untuk korang ber’video’. Kerana di sana, korang punyer gambar, sure ‘da bomb’ punyer laa…..


Tadi Aen sempat dok belek-belek 1tube.my  tu.Then Aen teringat pulak yang waktu SB mengadakan gathering, diorang ade buat Vlog.


Apa itu Vlog Vlog ialah video+blog. Ada paham ka??? Kalau tak paham takpe…Sekarang ni dah jadi trend para blogger Otai kite memajukan diri kehadapan dengan membuat Vlog. Kalau nak taw, meh kita try tengok satu Vlog ini yerr..

               


p/s : sensasi dan sungguh maju ke depan bukan? :) 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan