Khamis, Februari 24

Mama!!! I LOVE YOU!!! andd......

Mummy, u know what, adik saje-je tanya mama tadi ‘hari ni hari ape eh mama?’. Then mama said ‘hari ni hari khamis laa…tu pun lupe..’ …actually, aku memang lupeee…….DAMN!



Dengan muke yang tak mandi nye (errkkss!), aku tatap cermin dekat atas tangga, otak aku bergeligar…mencari sesuatu yang aku rasa ada kaitan dengan hari ini…errrr….







HAPPY BIRTHDAY MAMA!!!! ^.^



Takkan adik nak lupe birthday mama kott :D  I wish, you’ll in good healthy and happy cz we’re always beside you mummy. And, adik yang selalu dengan mama,kan..kan..kan….




Bila pergi rumah kawan mama or rumah sedara…semua cakap, ‘ain ni sure takleh lekang daripada mama dia, asyik berkepit je dari kecik….’ Hehehe Saya anak bongsu, jadi mesti lah kannn..



Mom, today is your birthday and your 1st day pension. And this year, I’m ‘on the way’ to be a teenagers with my sweet 18th. 
(eceehhh!)


p/s: I love you forever and ever. Thanks for everything mummy. MUAHH! 

Tiada ulasan:

Catat Ulasan