Jumaat, Februari 18

nak tunjuk nak tunjuk!! :D (siri 1)

tadi baru lepas siapkan kerja.alhamdulillah siap sudaaa~~~
hehe..
sekarang ni tetibe mood nak hapdet blog kembali..
setelah lama nya die amek MC...gahahaha! :D

sekarang ni..cik Ain nak tunjuk kat korang gambar2 yang cik Ain sukeee sangat
(tak derk kejee :D)

tengok yo lah wehhh :P






ini time dekat sekolah di nogori nunn...
meet them!
nadiah, me, a'watif n blkg tu syira :P



 ni time kat putrajaya.
dengan miss dayah kitee...
thanks cz sudi temankan g putrajaya :D



ni time pergi menziarah anak-anak yatim.
meet budak comel niii! goram wehh :D
(gambar tak clear sangat laa)




after edited with my lil cousin.
cumel jugekkk! <3




errr..ni time cik Ain n miss dayah dekat
'Tasik Permaisuri'
tetibe ade orang shooting..tgok2..
eeeehh, mamat nih! haha!
'cEpLOs!'





ni time sekolah kat nogori nun sanoo..
with my beloved bff ;)





haa...ini pulak..
*me, asan, miss dayah*
time ni, ari weekends.
mereka lah sahabat cik Ain yg sporting hehh! ;)






p/s: itu sahaja buat sekarang nohh... ;) besok ade something nohh :)

Tiada ulasan:

Catat Ulasan