Isnin, Februari 21

Umrah?Alhamdulillah.

Assalamualikum w.b.t..
Hari ni terasa macam nak berblogging balik.selepas semalam bertungkus-lumus dengan sahabat,untuk mengedit blog ni.Alhamdulillah.Blog dapat diubahsuai even tak siap sepenuhnya lagi.Orang cakap, buat dari bawah dulu.Kan?


Readers, cik Ain nak beritau something. InsyaAllah, bulan March ni, cik Ain akan menjejakkan kaki ini ke rumahNya yang di idam2kan oleh ramai hambaNya.
Actually, 10 until 21 March, cik Ain akan menunaikan umrah, insyaAllah! Cik Ain akan pergi bersama2 parents dan kezen2 belah abah (pahang). Tak semua kezen yg pergi. Apa yg cik Ain taw, seramai 20+ yg pergi.


Pada hari sabtu yg lepas (19Feb), kami telah pun menghadiri kursus Umrah di Nilai 1. Macam-macam yg telah Ustaz Shapidan bercerita dan sampaikan kepada kami.
Pada mulanya, tarikh yg sepatutnya kami pergi ialah pada 9March, tapi entah macam mana, bila pergi ke kursus tu, kitorang dapat taw, yg date kitorang pada 10March.Tak mengapalah kan, asalkan segala plan dan Umrah dapat diselesaikan dengan baik dan sempurna. Aminnn..







Tak sabar rasanya nak jejak kaki ke sana J

Tiada ulasan:

Catat Ulasan