Khamis, Mac 10

si Dia tiaDa Di sisi...hehe ayat jiwang's (^.^)

Assalammualaikum..

Guess who am i?? hehe dah lam0 den tak post kek sini..
kawe bukan nak kecek gapo..
biase ler idup nie kekadang bz..
tapi bz mcm mane pown..mesty kena always ingat org yg tersayang..~~

tapi biler everyday duk contact selalu..
tetiber...ary ni raser cam sunyi puloks..
tak taw nak wat per..
so per lagy...bukak ler blog's yg ary2 dibukak..
tapy azhar xpernah nak update...hehe



mAjOks cik aein kiter yer.. :p
so..ary nie life azhar??
macam bese...everyday bangun pi class..
balik class..duk online..discuss dengan client tentang jobs..
then lepakings dengan member2..
usya2 buku sikit...sikit jer r..pastu buku usya azhar...haha

tapi dah wat bende2 tu sumer..
aty nie still rase cam sunyi jer..
cam ade s0mtings lost... :(
rupenyer~~ ary ni dpt meseg cik aien time pagi jer...
before she naik flight...
tu pown azhar dalam class...
xdapek den nak call..huhu

so..cik aien xdok kat Mesia nie sampai 21hb...
if azhar ade mase terluang...InsyaAllah..azhar update blog ni yer.. :)
(membujang ler aku 2 weeks..hihi)
so..hope korang semua doa'n semoga cik aien & familia sihat di saner..
dan selamat perjalanan pergi dan balik...
ameen...~~

so setakat tu je kot azhar nak contEng kat blog ni ary ni..
insyaAllah..len kali azhar update lagy...
Adios~~~

wassalam...

-Mr. Azyin :p

1 ulasan: