Rabu, Julai 6

Rabu, April 27

27 April 1993!

D hihihi~~  assalamualaikum! best nyewwwwwww~~ ini lah masa yang sudah setahun ku tunggu-tunggu! kihkihkih~~  taw ape itu? takkan tak taw kott.........tamo kawaaaannnn!!!!!!!!!! *merajuk 1saat*



Sabtu, Mac 12

Tips dari Mr. KungFu Panda (^.^)

Assalammulaikum..wbt :)

Hye ols..~~
urmmm~~ ary nie nothing to says...
bowrink gilerrr...(maybe sbb mrs. azyin xda kowt..hehe)
so azhar sajer nak c0nteng kat sinie...
dan tolong abeskan mase korang dengan bace entry kat sinie..hehe

mmm..bila kita renungkan balik..life nie sebenarnya sekejap jer..
muler2...dari kecik..tadika..skowl rendah..skowl menengah..masuk U..
then kerja...everyday kiter koje..if tak kojer saper nak bagi makan o0i..
so, dengan masa yang terhad dalam hidup ni..
hargailah yer mase2 yang ada..
bak kata Mr. KungFu Panda~~


Khamis, Mac 10

si Dia tiaDa Di sisi...hehe ayat jiwang's (^.^)

Assalammualaikum..

Guess who am i?? hehe dah lam0 den tak post kek sini..
kawe bukan nak kecek gapo..
biase ler idup nie kekadang bz..
tapi bz mcm mane pown..mesty kena always ingat org yg tersayang..~~

tapi biler everyday duk contact selalu..
tetiber...ary ni raser cam sunyi puloks..
tak taw nak wat per..
so per lagy...bukak ler blog's yg ary2 dibukak..
tapy azhar xpernah nak update...hehe

Selasa, Mac 1

About bloggers. Apa kata anda?

About bloggers = Tentang Para Blog . Yes, I’m the one who very FANATIC with world of BLOG! YEAHH! *sepp!*